AIR-FORCE : Kessel-Lo & Gijzegem, België [enkel adv Orch]

16 september 2018 (10:00 - 17:45)

Deze Air-Force is een combinatie van twee dagevenementen: Kessel-Lo op 16 september en Gijzegem op 6 oktober. Je schrijft je dus in voor beide dagen. Inschrijven voor één enkele datum is niet mogelijk. Het evenement eindigt met een concert in de kerk van Gijzegem waar het lokale koor Vivace 30 minuten, en Air-Force 30 muziek verzorgt. De set van Air-Force bevat twee korte renaissanceweken evenals een langere moderne compositie. We kiezen het repertoire zorgvuldig aan de hand van de inschrijvingen. Elke speler zal twee of drie verschillende instrumenten voor zijn/haar rekening nemen.

Zondag 16 september (10u - 18u)
H. Drievuldigheidskapel te Kessel-Lo - incl. lunch
&
Zaterdag 6 oktober (10u - 21u00)
Sint-Martinuskerk te Gijzegem - incl. lunch en avondmaal
(concert om 19u30)

Inschrijvingsprijs: € 110
carpool info: aanwezigen vanuit
  • BE Brussel: Brussel (1)
  • BE Vlaams-Brabant: 3052 Blanden (1), Bierbeek (1), Kessel-Lo (1), Oud-Heverlee (1), Sint-Joris-Weert (1), Vaalbeek (1), Wilsele (1)
  • NL Limburg: Landgraaf (1)

Advanced Orkest

Om mee te doen aan dit orkest moet je zonder twijfel je partij kunnen houden en vlotjes chromatisch alle noten op je blokfluit kunnen spelen. Je bent een hoogst betrouwbare speler die minstens drie verschillende blokfluittypes kan spelen en je bent bereid om de partijen goed in te studeren. Je bent verder in staat visuele aanwijzingen van een dirigent te volgen. Tom en Joris nemen dit orkest voor hun rekening.

Shannon, Schnabel en co, concertprogramma

Hans Leo Hassler - Ach Weh (3') 5 st : S S A T B + 8voet
William Brade - Galliard (3') 5: S S A T B + 8voet

Glen Shannon - Mountain Mosaic (10') 9: Sn S A T B Gb Contra + SUB
Dietrich Schnabel - Circus in Aberdeen (11') 8: Sn S A T B B Gb Contra

Maak uw keuze uit de onderstaande stemmen. Iedereen moet ten minste drie voorkeuren opgeven. Dat doe je door je voorkeursstemmen aan te vinken. Wij beraadslagen, wijzen alle stemmen toe, en contacteren jullie op korte termijn.

SHOP

5 [five]

5 [five], released 17 juni 2017

Encore!

Encore!, released 12 oktober 2012

frq

NIEUWS

04 augustus 2018

Happy 70th Anniversary Recorder Summer School!