AIR-FORCE : Lebbeke, Belgium - GEANNULEERD

29 november 2020 (10:00 - 18:00)

Koffie en snacks zijn inbegrepen. Lunch breng je deze keer zelf mee.

- Ontvangst vanaf 9u30
10.00 - 11.15: Sessie 1
- pauze
11.45 - 13.00: Sessie 2
- lunchpauze
14u15 - 15.30: Sessie 3
- pauze
16u00 - 17.15: Sessie 4
- pauze
17u30 - 18.00: informele geluidsopname

Ensemble

Om mee te doen aan het Air-Force ensemble moet je vooral zin in blokfluit hebben, weten waar de noten op je instrument staan, en de basisritmes kennen. Het spreekt voor zich dat het verantwoordelijk instuderen van je partij belangrijk is. We geven als hulp bij het studeren tempocijfers. Gemiddeld kan je vanaf M2 meedoen met dit ensemble.

! Het Air-Force ensemble gaat slechts door indien er acht inschrijvingen zijn. Is dit aantal drie weken voor het evenement niet bereikt, dan krijg je een persoonlijk annulatiebericht en dadelijk het inschrijvingsbedrag teruggestort.

gekozen op maat van de deelnemers

Joris en Tom kijken kiezen het repertoire aan de hand van de ingeschreven deelnemers. We kiezen stukken en stemmen op maat van iedereen om een zo goed mogelijke resultaat te garanderen. Je krijgt drie weken voor het evenement het repertoire via email toegestuurd.
Wees graag niet te selectief met de instrumentkeuze.

Advanced Orkest

Om mee te doen aan dit orkest moet je zonder twijfel je partij kunnen houden en vlotjes chromatisch alle noten op je blokfluit kunnen spelen. Je bent een hoogst betrouwbare speler met veel ervaring die minstens SATB kan spelen en je bent bereid om de partijen goed in te studeren. Je bent verder in staat visuele aanwijzingen van een dirigent te volgen.

Glenn Shannon, Air-Force Symphony (2015)

Glenn schreef dit werk in opdracht van Joris en Tom in de zomer van 2015. Er zijn drie contrasterende bewegingen: een statige Franse ouverture met bijhorende fuga wordt gevolgd door een quasi vormloos menuet vol met glissandi en ten slotte is er een knapperig scherzo. De bezetting is standaard elfstemmig, met actieve en boeiende partijen voor alle fluiten en octaafverdubbelingen van de grootbas en contrabas.

Maak uw keuze uit de onderstaande stemmen. Iedereen moet ten minste drie voorkeuren opgeven. Dat doe je door je voorkeursstemmen aan te vinken. Wij beraadslagen, wijzen alle stemmen toe, en contacteren jullie op korte termijn.

SHOP

5 [five]

5 [five], released 17 juni 2017

Encore!

Encore!, released 12 oktober 2012

frq

NIEUWS

01 januari 2019

Happy new year to all our fans. Thank you for the support throughout the years. Hopefully we'll meet again... FRQ